Shopee Affiliate Programme | Cara register | Cara Convert Link Shopee



Ramai tertanya-tanya bagaimana nak buat Shopee Affiliate Programme ni, ni aku kongsikan cara register okeh.

1. Register dekat sini :

2. Isi form dan submit

3. Tunggu 5 hari bekerja Shopee akan email samada Approve atau Rejected.

4. Apabila dah approve, tekan click here pada email shopee bagi tu, dan isikan semua butiran dan submit.

5. Terus dah boleh promote, cara nak convert link boleh tengok video aku ni.

Semoga bermanfaat !!

Tak paham boleh komen sini tanya

==============================

Boleh join group saya di telegram :

source

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.